Rakenteissa vikaa? Saneeraamme vanhasta uutta

Mäntsälä, Helsinki ja Etelä-Suomi

Saneerauspalvelut

Rakennamme osaavasti vanhasta uutta. Toteutamme kaikki huoneistoremontit ja saneeraukset vuosien kokemuksella niin kuivalle kuin märälle pinnalle. Olemme loistava valinta kaikenlaisiin korjausrakentamisen urakoihin. Monipuolinen kumppanuusverkosto takaa, että pystymme tarjoamaan kaikenlaiset ja -kokoiset saneeraukset avaimet käteen -palveluna.

Pääsikö kosteusvaurio yllättämään?

Ei huolta, sillä meidän saneerauspalvelut kattavat niin kosteusvaurioiden, vesivahinkojen kuin palovahinkojen vaativat saneeraustyöt. Ota meihin yhteyttä heti, kun huomaat kiinteistössä ongelmia. Autamme pidentämään rakennusten elinkaarta päivittämällä niitä alkuperäistä vastaavalle tasolle.

Kiinteistön ja rakennuksen saneeraus ei pelkästään kasvata asunnon arvoa, vaan nostaa samalla asumismukavuutta ja viihtymistä. Huoneistoremontti -palvelumme kattavat kaiken lattiasta kattoon niin kuivalla kuin märällä pinnalla.

Epäiletkö vikaa huoneiston rakenteissa?

Talotekniikka pitää päivittää tasaisin väliajoin. Kiinteistön suurempi saneeraus tulee eteen silloin, kun epäilet rakenteissa piilevää vikaa, tai haluat päivittää osaa tai kokonaisuutta nykyaikaan. Saneerausurakoissa on syytä miettiä myös muuta asumisen laatuun vaikuttavia tekijöitä, sekä asunnon energiatehokkuutta.

Näin projekti etenee

 1. Saneeraus ja korjausrakentaminen aloitetaan hyvällä suunnittelulla ja valmistautumisella
 2. Hoidamme lupa-asiat kuntoon puolestasi ja teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset
 3. Autamme sinua hahmottamaan korjausrakentamisen budjetin, joka koostuu mm:
  – kohteesta ja sen sijainnista
  – millaisessa kunnossa kohde on ja minkä kokoinen se on
  – mitä tehdään ja millaista osaamista tarvitaan
  – millaisia materiaaleja käytetään
  – mitä viranomaisluvat ja suunnitelmat maksavat ja mitä kaikkea tarvitaan
  – erilaisiin mahdollisiin yllätyksiin varautuminen
 4. Toteutamme saneerauksen ja dokumentoimme sen huolellisesti

Lähetä tarjouspyyntö tai soita ja sovitaan ajankohta kartoituskäynnille. Kerromme mielellämme meidän toteuttamista saneerauksista Mäntsälässä sekä muualla lähikunnissa. Meidän kautta saat kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella.